Mexicaanse Quinoa

Mexicaanse Quinoa

Deze Quinoa kan als een heerlijk en avontuurlijk avondmaal worden geserveerd. Door de pikante pepers kun je dit heerlijk combineren met cheddar kaas, mais, avocado, salsa, hete saus en nog veel meer typische ingrediënten uit de Mexicaanse keuken! Het gerecht is nooit saai en hoeft nooit hetzelfde te zijn door de vele variaties die hierop kunnen worden bedacht. Daarnaast kan er aan iedere behoefte worden gedacht door de toevoegingen apart te serveren en zo de combinatie aan de eter over te laten.

Mexicaanse Quinoa

  • Voorbereiding : 5 minuten
  • Bereidingstijd : 35 minuten
  • Beoordeling 5 sterren uit 2 beoordelingen
  • Personen : 4

Ingrediënten

  • Quinoa - 1 kopje
  • Olijfolie - 1 eetlepel
  • Gehakte ui - ¼ kop
  • knoflook, fijngehakt - 1 teentje
  • Zwarte bonen , afgespoeld en uitgelekt - 2 blikjes
  • Verse koriander - ¼ kop
  • Chilipoeder - ¼ theelepel
  • Cayennepeper - een snufje
  • Verse limoensap - ¼ kopje
  • Gesneden sla - 1 kopje
  • Zout - een snufje