Quinoa met citroen, hennepzaden, tuinerwten en basilicum

Quinoa met citroen, hennepzaden, tuinerwten en basilicum

Dit gerecht is een heerlijke en gezonde maaltijd die zowel als lunch of als avondeten kan worden geserveerd. Door de goede ingredienten te gebruiken kun je alles wat je over houdt nog makkelijk 2 tot 3 dagen in de koelkast bewaren om later nog te eten.

Quinoa met citroen, hennepzaden, tuinerwten en basilicum

  • Voorbereiding : 5 minuten
  • Bereidingstijd : 25 minuten
  • Beoordeling 5 sterren uit 3 beoordelingen
  • Personen : 4

Ingrediënten

  • Droge quinoa - 1 kopje
  • Water - 2 kopjes
  • Tuinerwten - 1 kopje
  • Verse fijngehakte basilicum - ¼ kopje
  • Gepelde hennepzaad - ¼ kopje
  • Olijfolie - 2 eetlepels
  • Citroensap - 2 eetlepels
  • Mosterd - 2 theelepels
  • Ahornsiroop - 1 theelepel
  • Zeezout - ¼ theelepel
  • Zwarte peper - een snufje